Nordic Metrology Science

Metroloogilised katseteenused

Usaldusväärne ja täpne partner: Nordic Metrology Science’i akrediteeritud testimisteenused

Küsige hinnapakkumist

Metroloogilised katsed on tehniliste etappide kogum, mille käigus määratakse kindla toote üks või mitu omadust kindla metoodika alusel.


Metroloogiline testimine hõlmab mitmeid tehnilisi protseduure, mille eesmärk on hinnata toote ühte või mitut omadust, kasutades selleks kindlaksmääratud metoodikat. See protsess on oluline, et teha kindlaks, kas uued mõõtevahendid või tooted vastavad tehnilistele nõuetele, mis on sätestatud asjakohastes normatiivides ja õigusaktides.

Nordic Metrology Science katseteenused

Nordic Metrology Science arvestab, et teie toodete kvaliteet on esmatähtis. Meie ranged katsemeetodid aitavad tuvastada ja parandada võimalikke puudusi, tagades, et teie tooted töötavad pidevalt ja usaldusväärselt. Keskendumine kvaliteedile parandab märkimisväärselt teie kaubamärgi mainet ja klientide kindlustunnet.

Meie katseteenused mitte ainult ei järgi neid standardeid, vaid tagavad ka, et tooted vastavad selle riigi konkreetsetele õigusaktidele ja kvaliteedinõuetele, kus neid kasutatakse. Kehtestades nii standardite kui ka õigusaktide alusel katseparameetrid, pakume kõikehõlmavat hindamist, mis tagab teie seadmete ja toodete vastavuse, täpsuse ja usaldusväärsuse.

Katsealused objektid  ParameetridMeetod
  
Eelpakendatud tooted ja mõõtepakendidProovivõttJuhuslik valim
Tahked tootedMassKaalumine
Vedelad tootedMahtKaalumine
Külmutatud tootedMassKaalumine
Pulbrilised ja lahtised tootedMassKaalumine
Eelpakendatud tooted, mis on pastataolise konsistentsi ja/või reoloogiliste omadustegaMassKaalumine
MõõtemahutidMahtKaalumine


Katsedokumentatsiooni alus:

  • 20. jaanuaril 1976 nõukogus vastu võetud direktiiv 76/211/EEC – liikmesriikide õigusaktide ühtlustamise kohta, mis käsitlevad teatavate kinnispakkides olevate toodete massi või mahu järgi jaotatud tooteid
  • Pakendatud kaupade ja mõõtekonteinerite tehniline eeskiri (kinnitatud Leedu Vabariigi majandusministri 25. septembri 2015. aasta määrusega nr 4-594)
  • 19. detsembril 1974 nõukogus vastu võetud direktiiv liikmesriikide õigusaktide ühtlustamise kohta, mis käsitleb mõõtemahutitena kasutatavaid anumaid
  • ISO 8106:2004 Klaaspakendid – mahutavuse määramine gravimeetrilisel katsemeetodil
  • OIML R 87:2016 Toote kogus müügipakendis
  • OIML R 138:2007 Kaubanduslikes tehingutes kasutatavad anumad, mis hõlmab nõudeid anumate mõõtmisele


Kogenud eksperdid, usaldusväärsed tulemused

Meie väga kogenud ja kvalifitseeritud metroloogiainseneride meeskond on pühendunud sellele, et pakkuda teile kõrgeima kvaliteediga metroloogiateenuseid. Meie tulemuste täpsuse ja usaldusväärsuse tagamiseks järgime rangeid kvaliteedikontrolliprotsesse.


Võtke meiega ühendust, et arutada teie konkreetseid vajadusi metroloogia valdkonnas ja koostada teie vajadustele kohandatud individuaalne hinnapakkumine.

Send a request

Fill out the form and we will contact you as soon as possible.