Nordic Metrology Science

Ioniseeriv kiirgus

Nõuetekohane tegevus kiirguse mõõtmise täpsuse ja ohutuse tagamiseks rõhutab meie pühendumust selle elutähtsa sektori oluliste vajaduste toetamisel.

Nordic Metrology Science on pühendunud kiirgusmõõteseadmete kalibreerimisteenuste pakkumisele, tunnustades olulist tasakaalu nende kasuliku meditsiinilise kasutuse ja rangete ohutusnõuete vajaduse vahel.

Ioniseeriva kiirguse mõõtmise tähtsus ettevõtluses ja tööstuses

Ioniseeriva kiirguse mõõtmine on mitmesugustes tööstus- ja tervishoiuasutustes väga oluline tegur, mis mängib olulist rolli ohutuse ja nõuetele vastavuse tagamisel. Tervishoiusektoris, eelkõige meditsiinilises pilditehnikas ja vähiravis, on täpne kiirguse mõõtmine patsientide ohutuse ja tõhusate ravitulemuste seisukohast eluliselt tähtis. Sellistes tööstusharudes nagu tuumaenergia ja teatavad tootmissektorid on täpne kiirguse mõõtmine oluline, et kaitsta töötajaid ja keskkonda võimaliku kiirgusega kokkupuute ohu eest. Selline täpsus ei ole mitte ainult õigusaktidele vastavuse küsimus, vaid ka tööohutuse ja rahvatervise kaitse tagamise alus. Lisaks aitab täpne kiirgusmõõtmine keskkonnaseire puhul hinnata ja juhtida tööstustegevuse mõju keskkonnale, tagades keskkonnasäästlikkuse.

Nordic Metrology teenused ioniseeriva kiirguse mõõtmisel

Nordic Metrology Science on spetsialiseerunud ioniseeriva kiirguse mõõtmise terviklike teenuste osutamisele. Me mõistame nende mõõtmiste kriitilist iseloomu tööstuses ja tervishoiuasutustes. Meie metroloogiateenused sisaldavad laia spektrit kiirguse tuvastamise ja mõõtmise seadmeid, tagades, et need vastavad kõrgeimatele ohutus- ja täpsusnormidele. Tänu nende ekspertteenuste pakkumisele toetame tööstusharusid ja tervishoiuteenuste pakkujaid ohutuse säilitamisel, rangete eeskirjade täitmisel ning nii töötajate kui ka avalikkuse kaitsmisel ioniseeriva kiirgusega seotud võimalike riskide eest.

Nordic Metrology Science oskab kontrollida ja kalibreerida mitmesuguseid ioniseeriva kiirguse mõõtevahendeid, sealhulgas:

  • Keskkonnadosimeetrid;
  • Isiklikud dosimeetrid;
  • Ekspositsioonimõõtjad;
  • Gammakiirguse röntgenomeetrid;
  • Beetakiirguse röntgenomeetrid;
  • Gamma- ja beetasaaste mõõturid.

Kui olete huvitatud meie metroloogiliste teenuste täielikust ulatusest, laadige alla meie täispikk CMC-aruanne.


Märkus kalibreerimis- ja kontrollivahemike kohta

Nordic Metrology Science teab, et igal mõõtevahendil on unikaalsed vajadused. Meie meeskond on pühendunud individuaalsete lahenduste pakkumisele, tagades, et teie mõõteriistad kalibreeritakse või kontrollitakse vastavalt kõrgeimatele standarditele, mis on kooskõlas tööstuse viimaste uuenduste ja regulatiivsete nõuetega. Seetõttu ei pruugi meie akrediteerimisvaldkonnad kalibreerimiseks ja kontrollimiseks alati kattuda. See erinevus on väga oluline, et vastata erinevate mõõtevahendite erivajadustele.

Me uuendame pidevalt oma akrediteeringuid erinevates erialavaldkondades ja võrdlusstandardites, et pakkuda kõige täpsemat ja usaldusväärsemat teenust. Selleks, et saaksime tagada teie konkreetsete vajaduste täitmist, soovitame klientidel esitada taotluse koos oma seadme tehniliste spetsifikatsioonidega. See võimaldab meil põhjalikult hinnata, kuidas saame teid aidata.

Avastage, kuidas Nordic Metrology Science saab olla teie usaldusväärne partner täpsete mõõtmiste jaoks.

Send a request

Fill out the form and we will contact you as soon as possible.