Nordic Metrology Science

Elektrienergia

Tänu meie pühendumusele elektriliste parameetrite mõõtmise täpsusele saavad tööstusharud saavutada oma elektrisüsteemide ja protsesside optimaalse jõudluse ja usaldusväärsuse.

Elektrilised parameetrid moodustavad kaasaegse tööstuse ja kaubanduse tugisamba, mistõttu nende täpne mõõtmine on edu ja ohutuse tagamise eeltingimuseks.

Täpsete elektriliste mõõtevahendite tähtsus äris ja tööstuses

Äris ja tööstussektoris on elektriliste parameetrite täpne mõõtmine kriitilise tähtsusega tööohutuse, tõhususe ja jätkusuutlikkuse seisukohalt. Tööstuse jaoks on täpsed elektrilised mõõtmised olulised tootmisprotsesside kontrollimisel ja optimeerimisel, elektriseadmete kvaliteedi ja ohutuse tagamisel ning elektririketest tingitud kulukate seisakute riski vähendamisel. Elektriliste teenuste sektoris on need mõõtmised eluliselt tähtsad tõhusaks elektrijaotuseks, võrgu stabiilsuse säilitamiseks ja energiaressursside efektiivseks haldamiseks. Lisaks sellele on täpsed elektrilised mõõtmised ehitussektoris ja elektroonikasektoris hädavajalikud ohutusstandardite ja -eeskirjade täitmisel, kuna need mängivad olulist rolli infrastruktuuri, seadmete ja töötajate kaitsmisel.

Nordic Metrology teenused elektriliste parameetrite mõõtmisel

Nordic Metrology Science pakub elektriliste näitajate mõõteseadmetele spetsialiseerunud metroloogiateenuseid, mis vastavad erinevate tööstusharude erinevatele vajadustele. Meie teenuste eesmärk on tagada, et need mõõtevahendid vastavad kõrgeimatele täpsus- ja ohutusstandarditele. Elektrimõõtmiste täpsuse säilitamisega aitame ettevõtetel mitmes sektoris, sealhulgas tootmises, kommunaal- ja ehitussektoris, suurendada oma tegevuse tõhusust, tagada ohutus ja järgida valdkonna eeskirju.

Nordic Metrology Science kontrollib ja kalibreerib mitmesuguseid elektriliste parameetrite mõõtevahendeid, sealhulgas:

  • Elektriarvestid;
  • Voolu ja pinge mõõtmise trafod;
  • Maandus- ja isolatsioonitakistuse mõõtevahendid;
  • Mitmeotstarbelised elektrimõõturid;
  • Voolutangid;
  • Telefonikõnede koguse ja kestuse arvestussüsteemid;
  • Kiiruse mõõtmise seadmed ja süsteemid.

Kui olete huvitatud meie metroloogiliste teenuste täielikust ulatusest, laadige alla meie täispikk CMC-aruanne.


Märkus kalibreerimis- ja kontrollivahemike kohta

Nordic Metrology Science teab, et igal mõõtevahendil on unikaalsed vajadused. Meie meeskond on pühendunud individuaalsete lahenduste pakkumisele, tagades, et teie mõõteriistad kalibreeritakse või kontrollitakse vastavalt kõrgeimatele standarditele, mis on kooskõlas tööstuse viimaste uuenduste ja regulatiivsete nõuetega. Seetõttu ei pruugi meie akrediteerimisvaldkonnad kalibreerimiseks ja kontrollimiseks alati kattuda. See erinevus on väga oluline, et vastata erinevate mõõtevahendite erivajadustele.

Me uuendame pidevalt oma akrediteeringuid erinevates erialavaldkondades ja võrdlusstandardites, et pakkuda kõige täpsemat ja usaldusväärsemat teenust. Selleks, et saaksime tagada teie konkreetsete vajaduste täitmist, soovitame klientidel esitada taotluse koos oma seadme tehniliste spetsifikatsioonidega. See võimaldab meil põhjalikult hinnata, kuidas saame teid aidata.

Send a request

Fill out the form and we will contact you as soon as possible.