Nordic Metrology Science | Nordic Metrology Science'i digitaalsed kalibreerimissertifikaadid ja kontrolliaruanded

Nordic Metrology Science’i digitaalsed kalibreerimissertifikaadid ja kontrolliaruanded

2024 09 20

Nordic Metrology Science on oma klienditeeninduses tegemas revolutsiooni, minnes üle digitaalsetele sertifikaatidele. Kõik meie kliendid saavad nüüd kontrolliaruanded ja kalibreerimissertifikaadid elektroonilise allkirjaga kinnitatud kujul. Need dokumendid on varustatud kvalifitseeritud elektroonilise allkirjaga, mis tagab nende õigusliku kehtivuse ja usaldusväärsuse. Kvalifitseeritud elektrooniline allkiri on elektroonilise allkirja täiustatud vorm, mis on valmistatud spetsiaalsete vahenditega ja kinnitatud vastava sertifikaadiga. See tagab, et iga meie väljastatud digitaalne dokument vastab Euroopa Liidu kehtestatud rangetele standarditele. Leedus reguleerib ja kontrollib nende teenuste osutamist Sideamet.

Vastavus ELi määrusele 910/2014

Digitaalsertifikaatide kasutuselevõtt on kooskõlas Euroopa Liidu määrusega (EL) nr 910/2014, mis reguleerib elektroonilise identifitseerimise ja usaldusteenuste osutamist siseturul toimuvate elektrooniliste tehingute puhul. See määrus tagab, et meie elektroonilised allkirjad ja digitaalsed dokumendid vastavad ELi kehtestatud kõrgeimatele turva- ja usaldusstandarditele.

Miks me läksime üle paberilt digitaalsetele sertifikaatidele?

Meie loobumine pabersertifikaatidest on tunnistus meie pühendumusest keskkonnasäästlikkusele, majanduslikule heaolule ja innovatsioonile. See üleminek võimaldab meil olla paindlikum ja tõhusam ning vähendada meie ökoloogilist mõju. Vähendades paberitarbimist, vähendame oluliselt oma ökoloogilist jalajälge.

Kasu meie klientidele

Üleminek digitaalsele dokumendihaldusele pakub mitmeid eeliseid. See hõlbustab kiiret ja mugavat juurdepääsu, lihtsustab haldamist ja parandab sertifikaatide levitamist, vähendades samal ajal vigade tõenäosust ja tugevdades andmete turvalisust.

1. Ühtlustatud dokumendihaldus

Digitaalne vorming integreerib sertifikaadid sujuvalt ettevõtte juhtimissüsteemidesse, võimaldades tõhusat andmeanalüüsi ja -juhtimist. See on eriti oluline suurte ettevõtete ja organisatsioonide jaoks, kes käitlevad suuri andmemahte.

2. Suurendatud turvalisus ja konfidentsiaalsus

Digitaalsed sertifikaadid pakuvad tänu tipptasemel krüpteerimistehnoloogiate kasutamisele paremat kaitset volitamata muudatuste ja dubleerimise eest võrreldes paberkandjal sertifikaatidega. Iga sertifikaadi kordumatus ja võimalus kontrollida selle autentsust reaalajas tagavad, et ühtegi loata muudatust ei ole võimalik märkamatult teha. Selline turvalisuse tase tekitab meie klientides usaldust, tagades neile sertifikaatide täieliku turvalisuse ja usaldusväärsuse.

3. Kiirendatud dokumentide edastamine

Digitaalsed sertifikaadid toimetatakse klientidele mõne minuti jooksul pärast väljastamist, mis on märkimisväärne edasiminek võrreldes traditsiooniliste postiteenuste või isikliku üleandmisega. Tänu tõhususele saame pakkuda kiiremaid ja mugavamaid teenuseid.

Oleme veendunud, et üleminek tõstab meie teenuste osutamise tõhusust, turvalisust ja mugavust. Mõistes oma klientide erinevaid vajadusi, oleme jätkuvalt valmis väljastama ja esitama paberkandjal dokumente erisoovi korral. Meie digitaalsete kalibreerimissertifikaatidega seotud päringute või lisateabe saamiseks palume teil pöörduda meie klienditeeninduse poole.

ruller image

WHATS NEW?

Discover our blog

Nordic Metrology Science |

2024 09 20

Jälgitavuse püramiid

Read
Smart City, IoT, Metrology

2024 09 20

Nutikas linn: Integreeritud tehnoloogiate ja täppisandmete abil igapäevaelu ed...

Read
Nordic Metrology Science |

2024 09 20

Nordic Metrology Science'i digitaalsed kalibreerimissertifikaadid ja kontrolliar...

Read
Nordic Metrology Science |

2024 09 20

Tööstusliku metroloogia trendid 2024: Navigatsioon täpsuse tulevikus...

Read
Nordic Metrology Science |

2024 09 20

Metroloogia väljakutsed

Read
More news

Send a request

Fill out the form and we will contact you as soon as possible.